2024. május 22-26. I Papp László Budapest Sportaréna

Elindult a jegyértékesítés a 2024-es Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságra

A május 22-26-án a Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő, negyvenedik Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokságra február 13-tól válthatnak jegyet a nézők az Eventim oldalán.

Az esemény bekerült a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága által a Nemzeti Sportügynökségen keresztül elindított Sportoló Nemzet programba. A Sportoló Nemzet klubtagok 30% kedvezménnyel válthatnak jegyet az eseményre. Bővebb információk a sportolonemzet.hu weboldalon elérhetők a programról és a csatlakozási lehetőségekről.

A Ritmikus Gimnasztika EB a Honvédelmi Minisztérium Sportért felelős Államtitkársága, a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt. (NRÜ Zrt.), a Magyar Tornaszövetség és az Európai Tornaszövetség közös szervezésében valósul meg. A Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség biztosítja, hogy az eseményre kilátogató nézők és sportolók a lehető legszínvonalasabb élményben részesüljenek.

Magyarország számára különösen fontos a hazai sportéletet népszerűsítése, ezért a májusi eseményt a 7 éves kor alatti gyerekek, illetve a kerekesszékesek ingyen látogathatják. A normál jegyek több árkategóriában is elérhetőek, a jelenleg megvásárolható legolcsóbb napijegy 3500 Ft-ba, míg a legdrágább 9900 Ft-ba kerül.