2024. május 22-26. I Papp László Budapest Sportaréna

Akkreditáció

Az Európai Torna Szövetség (EG) megnyitotta  az akkreditálását a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra, itt lehet akkreditálni:

Akkreditálási határidő: 2024. május 8.

Médiahotel

A médiahotel az újságírók hivatalos médiaszállása, innen biztosítunk rendszeres ingyenes transzfert az akkreditált újságírók számára a Papp László Budapest Sportarénába.
Danubius Hotel Hungaria 4*  (1074 Budapest, Rákóczi út 90)
Web: https://www.danubiushotels.com/en/our-hotels-budapest/hotel-hungaria-city-center

Sajtóközpont

Sajtótribün és sajtóközpont segíti a médiában dolgozók munkáját.
A sajtóközpont nyomtatóval, fénymásolóval, scannerrel, internettel (kábeles és wifi), laptoppal lesz felszerelve.

Sajtófőnök

Kaszala Claudia
Telefon: +36/30-747-4137
E-mail: tornasajto@gmail.com

Akkreditáció átvétele

Az akkreditációk átvétele a Papp László Budapest Sportaréna F4-es bejáratnál a Media Welcome Desknél történik, ehhez először az F1-es kapunál kell bejutni az Aréna területére, ahol egy önkéntes/biztonsági őr az első alkalommal egy sajtólista alapján sajtóigazolvány vagy személyi igazolvány felmutatása mellett engedi tovább az újságírókat, akik akkreditáltak. Az F1-es kapun való bejutás után kb. 150 méter után jutnak el az F4-es bejáratig, ahol az újságírók először egy biztonsági ellenőrzésen vesznek részt, majd mehetnek a Welcome Deskhez átvenni az akkreditációt.

Médiahotel és média shuttle busz

A hivatalos médiahotel a HOTEL HUNGÁRIA CITY CENTER, ahonnan a szervezőbizottság (LOC) ingyenes shuttle buszt indít az akkreditált újságírók számára, de csak azoknak, akik a hivatalos médiahotelben laknak. Aki az ingyenes shuttle busszal érkezik, szintén az F1-es kapunál fog leszállni. A shuttle busz menetrendjéről a szállodában talál értesítést, első alkalommal a felszálláskor itt is a sajtóigazolványt kell bemutatni, utána az akkreditációval tud utazni. A részletes menetrend a Media Handbook-ban is megtalálható, ezt a Welcome Desknél az akkreditációval együtt vehetik át az újságírók.

Médiaparkoló

Ha valaki kocsival érkezik, akkor a BOK (Syma) Csarnoknál lévő ingyenes médiaparkolót használhatja, első alkalommal itt is a sajtóigazolvány/személyi igazolvány felmutatásával tud bejutni, utána már az akkreditációval és a Welcome Desknél kapott médiaparkoló-kártyával. A médiaparkolótól gyalogosan kell eljutni a Papp László Budapest Sportaréna F1-es kapujáig, ahonnan a fent leírtak alapján jut el a Welcome Deskig.

Sajtóközpont

Sajtótribün és sajtóközpont segíti a médiában dolgozók munkáját.
A sajtóközpont nyomtatóval, fénymásolóval, scannerrel, internettel (kábeles és wifi), laptoppal lesz felszerelve.
Sajtóközpont nyitvatartása
Május 21. kedd 8:00-22:00
Május 22. szerda 8:00-20:30
Május 23. csütörtök 7:30-00:00
Május 24. péntek 7:30-22:30
Május 25. szombat 9:00-00:00
Május 26. vasárnap 9:00-18:00

Sajtófőnök:

Kaszala Claudia
Telefon:  +36/30-747-4137
E-mail: tornasajto@gmail.com